lørdag den 7. juli 2012

1. uge!!!!

foeste uge gennemfort!!!

det har vearet en ret spaende uge, der har staet paa, bygning af "strand" til skilpadde aeg, som skal hentes en gang i neaste maaned. utroligt haardt, nàar man kravler rundt i hug, og det er 30 grader i skyggen og vel at maerke IKKE arbejder i skyggen.
der ud over har jeg oplevet hvor vanvittigt maskulint og fedt det er at faa stukket en machete i haanden!!! DET ER SAA FEDT!!! fem gange er det nu sket at macheterne har vaeret en del af udstyret til arbejdet. baade til at ryde stier, fjerne planter og faelde trae! saa ufatteligt haardt. dog var det meget haardere da vi skulle baere stammerne ned af en 20 meter lang straent og op igen da vi kom tilbage til lejeren.
har ogsàa faaet lov at vaere med til at fodre de forskellige dyr, og forsoegt spist af en tapir.
sidst men ikke midst har jeg vaeret med til at maale og registere indfangedet skilpadder.


maden er intet at raabe op om, den er forfaerdelig, kylling er i peru, noget naer en selvdoed suppehoene... aldrig har jeg foer faaet sej kylling... og maden i lejren er ikke meget bedre. men den er da spiselig. vandet er efterhaanden ogsaa ved at vaere drikkelig selvom den er brun og smager forfaerdeligt.

savner meget danmark, men det gaar, er allerede blevet bedre til mit engelske og forstaar det meste der bliver sagt. har specielt snakket med en utrolig soed tysk pige. men glaeder mig utroligt meget til at den danske pige kommer.

savner ogsaa varmt vand!! har vearet i bad 9 gange denne uge, og det er i vand der er ca lige sàa varmt som det almindelig kolde vand fra hanen hjemme hos jer.

har faaet laest en del. blev faerdig med Alferbethuset i tirsdags, og er nu naaet til side 383 i Tulas bog Atalanta.

men nu er det frokosttid.

hyg jer

billeder kommer imorgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar